AVTODOM NAJEM – IZBERITE DOŽIVETJE

Izberite počitnice z našim novim avtodomom, najemite Benimar Mileo 263

Najem avtodoma je prava odločitev za pare, družine in avanturiste po duši.

Na voljo sta 2 avtodoma Benimar Mileo 263.

Sodobna oblika avtodoma

Benimar Mileo 263 2023 in 2021–
z več dodatki za vaše udobje.

Predstavljajte si dan z najetim avtodomom…

Avtodom najem | modra kljukicanajem avtodoma je namenjen za uporabo v vseh letnih časih

Avtodom najem | modra kljukicaidealen za družine, pare in poslovne najeme

Avtodom najem | modra kljukicaprostornost in aerodinamična oblika

Avtodom najem | modra kljukicaudobno potovanje 5-ih potnikov

Avtodom najem | modra kljukicasolarne celice skrbijo za dovolj elektrike, zelo praktično za bivanje izven kampov

Avtodom najem | modra kljukicaavtodom ima bivalno klimo, solarne celice, pritljažnik za 4 kolesa…veliko dodatne opreme

Video ogled avtodoma – Benimar Mileo 263 2023 in 2021

AVTODOM NAJEM – BENIMAR MILEO 263

Na splošno se lahko Benimar avtodomi pohvalijo z visoko stopnjo udobja in praktičnosti. Njihova značilnost je inovativna zasnova, ki združuje sodobno opremo in funkcionalnost, zagotavljajoč prijetno izkušnjo bivanja na poti.

Naša avtodoma Benimar Mileo 263 ponujata veliko udobja za pare in družine, ki želijo udobno potovati, ne da bi se čemu odpovedali. Opremljena sta z dvema posteljama, veliko kuhinjo in dovolj prostora za goste. Najem avtodoma Mileo 263 je vrhunska izbira avtodoma, saj je zaradi svoje prostornosti idealen za daljša potovanja in udobno bivanje na kolesih.

BENIMAR MILEO 263 Avtodom je namenjen tako za pare kot tudi za družine, saj je zelo prostoren in se v njem vsi počutijo udobno in lepo. BENIMAR MILEO 263 ima 5 sedežev, mizo ter kuhinjo v obliki črke L, kopalnico z ločenim tušem. V zadnjem delu ima dve postelje in garažno omarico, opremljen pa je tudi z električno nagibno posteljo in z velikim hladilnikom s predalom za steklenice.

Njegova velika prednost je visoka izolacija kar omogoča, da lahko potujete z njim čez celo letu, tudi pozimi. Avtodom Benimar je idealen za pare in družine, katere želijo imeti veliko prostora.

Opis avtodoma BENIMAR

Benimar je nastal v Španiji leta 1982. Leta 2002 je vstopil v veliko skupino Trigano. Skupina inženirjev in tehnikov so namenili velik poudarek na funkcionalnost, življenjski prostor, inovativnost in oblikovanje. Vozila so proizvedena v eni najnaprednejših proizvodnih linij v Evropi.

Tloris Benimar Mileo 263
Struktura benimar mileo 263

Notranjost BENIMAR MILEO 263

 • Prostornina: za avtodom najem se največ odločajo 4 članske družine
 • Notranjost: dvodelno belo pohištvo naredi prostor svetel in eleganten, zavese na oknih so usklajene s sedeži..
 • Kopalnica: ločen tuš je postavljen nasproti stranišča in skupaj ločujeta spalni prostor z dnevnim prostorom.
 • Kuhinja: prava kuhinja za strastne kuharje, kuhalnik s tremi gorilniki, veliko prostora za shranjevanje in z veliko delavno površino.

Najem avtodoma BENIMAR MILEO 263 – Tehnika

Izbrani mehanik je FIAT DUCATO Euro 6, modern dizajn, motor z močjo 130 km, zanesljiv, nizki stroški vzdrževanja. Ekskluzivna konstrukcija ISB projekta za stene, streho in tla je vodo odbojna in zagotavlja visoko odpornost, večjo toplotno in zvočno izolacijo ter visoko pasivno varnost. Sestava poteka brez uporabe zunanjih vijakov, med pohištvom in stenami pa je gumijasto tesnilo, ki absorbira morebitne vibracije, kar omogoča največje zvočno udobje med vožnjo.

Zunanjost

BENIMAR MILEO 263, je zelo eleganten in ima svojo osebnost.

Potovanje in najem avtodoma

Za najem avtodoma se odločijo tisti, ki so radi mobilni in si želijo dopust izkoristiti na več različnih lokacijah.

Standardna vzvratna kamera, ki omogoča odličen pogled na zadnji del vozila, odpravi vse težave, ki bi nam povzročila vzvratna vožnja.

Sedeži so zelo udobni, nastavljivi po višini in v nagibu, s širokim naslonjalom in stranskimi nasloni, integriranimi nasloni za glavo in z dvema nastavljivima naslonoma za naslonjalo za udobno potovanje v popolni varnosti.

Potniki lahko uživajo v pogledu med potovanjem zahvaljujoč stranskim oknom, med seboj se lahko pogovarjajo zaradi tihe vožnje.

BENIMAR MILEO 263-2
Benimar Mileo 263 postelja

Najem avtodoma – Postelja

Zadnji del je namenjen počitku. Prostor je ločen od bivalnega dela z drsnimi vrati. Dve veliki ločeni enojni postelji sta idealna za tiste, ki želijo počivati v maksimalnim udobju. Obe postelji sta lahko dostopni. Prezračevanje je odlično in zajamčeno z dvema velikima stranskima oknoma, medtem ko je nočna osvetlitev zaupana veliki centralni stropni svetlobi in dvema reflektorjema ter vsebuje še tri velike stenske lučke. Za tiste, ki radi gledajo televizijo v postelji, obstaja predispozicija z antensko povezavo in vtičnico. Električna nagibna postelja nad jedilnico je za dve osebi pri kateri nam lestev omogoča enostavno vzpenjanje. Ločilna zavesa pa nam nudi zasebnost in mir pri počitku.

Najem avtodoma – Kuhinja

Kuharji se lahko prepustijo pripravi svojih najljubših in okusnih receptov v veliki kuhinji v obliki črke L, ki se nahaja v sredini avtodoma. Velika površina za kuhanje s tremi gorilniki omogoča enostavno kuhanje, zraven  je stranski umivalnik, v katerem boste brez težav oprali posodo in jedi. Za pripravo hrane ostaja veliko prostora. Pod kuhalno ploščo in umivalnikom je veliko predalov. Veliko prostora za shranjevanje opreme in postavitev shrambe najdemo tudi v omaricah nad hladilnikom in nad kuhalno ploščo.

Z odpiranjem predalov in vrat boste takoj občutili trdnost pohištva in opazili boste samodejno zapiranje predalov, ki vam omogočajo, da se izognete hrupu flappinga. Obenem so predali zaprti brez varnostne ključavnice, kar je bistvenega pomena, da ste varni med potovanjem. Velik hladilnik je nameščen nasproti kuhalnika in je nekoliko ožji od standarda. Je opremljen z zamrzovalnim predalom in ima velik drsni predal za hlajenje do 9 steklenic 1,5 litra, ki poleti niso nikoli dovolj, pozimi pa se lahko uporablja za shranjevanje  hrane.

Avtodom najem – Kopalnica

Stranišče in tuš kabino najdemo v nočnem delu avtodoma pred spalnico, ki je ločen z drsnimi vrati. Velik, neodvisen tuš ima prozorna in prezračevalna vrata in strešno okno.

Avtodom najem – Shramba

Videli smo, da je v avtodomu veliko prostorov za hrambo oblačil in drugih predmetov: tri velike omare v postelji, garderobo pod levo posteljo in velikim predalom s tremi predali pod posteljo. Za shrambo je dovolj prostora tudi v kuhinji. V avtodomu boste našli dovolj prostora za shrambo za celotno družino.

Najem avtodoma za športne aktivnosti

Odločite se za najem avtodoma Mavileo 263 in odpeljite skuter, sup, zložljiv čoln, kolesa, surf ali kajt opremo… s seboj.

Veliko prostora za športno opremo in druge dodatke za kampiranje v veliki in prostorni garažni omarici. Tla so zaščitena s folijo iz steklenih vlaken, tako da je vodotesna. Dimenzije so takšne, da lahko sprejmejo skuter ali kolesa, ki jih je mogoče učinkovito zakleniti z dvema bočnima blokirnima elementoma. Garderobna omara je prostorna in je zaradi obeh velikih vrat dostopna z obeh strani. Prostor je osvetljen in ogrevan. Na zunanji zadnji steni sta zunanja nosilca za kolesa, ki omogočata, da lahko kolesa sledijo in da celotna omarica ostane za druge predmete.

BENIMAR MILEO 263-26

Najem avtodom

 

Najem avtodoma MILEO 263 –  je vozilo idealeno za pare ali družine, ki ljubijo naravo in pa tudi tiste, ki radi raziskujejo različne kraje. V avtodomu se počutimo udobno in varno predvsem pa svobodno. Odločitev kam boste šli je samo vaša in to je tudi največja prednosti pri najemu avtodoma. Izposoja avtodoma nam omogoča, da spoznamo naravo in vso njeno lepoto od blizu.

Tu lahko najdete dovolj prostora za namestitev dodatne opreme in prilagajanje sloga počitnic.

Vključena dodatna oprema

Najem avtodoma Benimar Mileo 263

-30% POPUST PRI NAJEMU AVTODOMA

Dodatna ponudba pri najemu avtodoma.

30% popusta za najem športne opreme:  NAJEM ELEKTRIČNEGA KOLESA, NAJEM KOLES, NAJEM SUP DESKE, NAJEM SUP DESKE Z JADROM,…

Kako poteka najem avtodoma?

Avtodom najem | modra kljukica izpolnite obrazec za povpraševanje 

Avtodom najem | modra kljukica na e-mail prejmete odgovor o možnosti najema avtodoma

Avtodom najem | modra kljukica plačate akontacijo in s tem potrdite rezervacijo najema avtodoma

Avtodom najem | modra kljukica na dogovorjen datum prevzamete avtodoma

Avtodom najem | modra kljukica uživate na dopustu

Avtodom najem | modra kljukica na dogovorjen datum vrnete avtodom

Avtodom najem

zakaj je izposoja našega avtodoma prava odločitev:

 • Avtodom je idealen za udoben road trip.  Velika prednost avtodoma je povezanost med vozniškim in bivalnim delom, kar nam omogoča hitro menjavo lokacij.
   
 • Avtodom je polintegriran, kar pomeni da se sprednja postelja spusti iz stropa, ker je na ta način bolj aerodinamične oblike je zato manjša poraba goriva cca 10l na 100km.
   
 • S pomočjo solarnih celic in 100l rezervarja čiste vode omogoča bivanje tudi izven kampov.
   
 • Velika garaža vam omogoča da s seboj peljete celo skuter, na avtodomu so nosilci za 4 kolesa.

Osebe starejše od 23 let, ki imajo vsaj 3 leta vozniški izpit B kategorije lahko najamejo avtodom.

Pri najemu avtodoma je v ceni zajeto:

 • izposoja avtodoma za izbrano obdobje,
 • kasko z 1% odbitne franšize,
 • asistenca,
 • stoli in miza,
 • elektro priključki,
 • pregrinjalo za pred avtodom in
 • dodatna oprema katero ima avtodom (solarne celice, tenda, nosilci za kolesa itd.).

Pri najemu avtodoma so sledeča obvezna doplačila:

 • 130 € ob prevzemu,
 • 2 plinski jeklenki,
 • wc kemikalije,
 • primopredajni zapisnik,
 • vinjeta.

Avtodom se odda čist zunaj in znotraj in takega se tudi vrne. Avtodom se vrne s praznim rezervarjem odpadne vode in prazno wc kaseto.

Najprej se odda povpraševanje za želeni termin. Po potrditvi termina se položi rezervacija v višini 30% zneska najema, preostali znesek je potrebno poravnati 14 dni pred najemom avtodoma.
Po končanem najemu avtodoma se opravi prevzem pri katerem se avtodom pregleda in vrne vplačano varščino.

Ker je avtodom polintegriran, omogoča večjo potovalno hitrost kot alkoven. Prijetno lahko potujete s hitrostjo od 110 do 130 km/h.

Ugoden najem avtodoma: za najem 3 mesece pred odhodom vam priznamo dodatni popust v višini 5%.

V primeru da določen termin ni zaseden, bomo redno objavljali last minute termine za ugoden najem avtodoma.

Hišni ljubljenčki v avtodomu niso dovoljeni.

Avtodom je registriran za 5 oseb.

 • Manjša poraba goriva
 • Nižja višina
 • Dobra postavitev za 4 osebe
 • Velik garažni boks
 • Postelja katera se izpusti iz stropa

Avtodom mora najemnik vrniti zadnji dan ob dogovorjeni uri. Ob vrnitvi avtodoma se zabeleži stanje avtodoma in dodatne opreme.

Pri vrnitvi avtodoma je pomembno da se s dopusta vrnete ob pravem času. Računajte na to da vam bo praznjene in čiščenje avtodoma vzelo vsaj 3h časa.  Upoštevati je potrebno tudi zastoje na cestah, kar lahko vpliva na daljši čas potovanja.

Pomembno je da se držite dogovorjene ure, le na ta način lahko omogočimo naslednjemu najemniku avtodoma brezskrbne počitnice.

V primeru da je avtodom in oprema vrnjen v takem stanju, kot je bil prejet se vam  vrne vplačana varščina.

Začni pogovor
1
💬 Ali potrebujete pomoč?
Pozdravljeni! 👋
Kako vam lahko pomagamo?