Teambuilding po ribje

Svetovna uspešnica avtorja Stephen C. Lundina – rezerviraj zdaj!

Teambuilding »po ribje« ni zgolj ribiški izlet s sodelavci, je veliko več!

Je način, kako v timu skozi igro in skupinske aktivnosti, v odmaknjenosti narave in skozi skupno raziskovanje skrivnosti morja razviti povezanost med člani teama.

Podobnost z življenjem v podjetju ali javni ustanovi in ribolovom na morju je idealna kombinacija za uspešen team building. Ribolovna ekipa je enaka kot so zaposleni v podjetju, vodja je skipper. Skupaj se odloča o strategiji in ciljih, kar pomeni: kam na ribolov, tehnika ribolova, kakšni so cilji, velike ribe ali male ribe … Morje se spremeni v trg, ribe pa so cilji, ki jih poskušamo doseči. In verjemite, izkušnja je zelo močna. Od tega pa je odvisna tudi večerja.

Kaj je team building »po ribje«?

Teambuilding »po ribje« je namenjen razvoju povezanosti sodelavcev,
pripadnosti istemu cilju in visoki morali na delu. Želja je spodbuditi
entuziazem zaposlenih do dela, ki ga opravljajo.
Vse to je temelj, na katerem se gradi uspešno podjetje.

Avtodom najem | modra kljukica4 osnovni koncepti »Fish« filozofije:

ODPRTOST KOMUNIKACIJE
MEDSEBOJNA SPODBUDA IN SKUPNO DELO
SPOSOBNOST ZABAVE S SODELAVCI
PRISOTNOST NA DELU

Avtodom najem | modra kljukica

Če menite, da je pomembno izboljšanje povezanosti med zaposlenimi
v vašem podjetju, nas kontaktirajte. Realizirajte edinstveno avanturo,
ki se je boste spominjali za zmeraj. Morje, ribolov, kulinarični večeri,
odmaknjenost od vrveža, nastanitev tik ob morju, lepe plaže,
narava in morski zrak so sestavine za nepozabno doživetje.

Mag. Igor Pirc, MBA,
mentor Alen Blokar

Nudimo 2 možnosti Teambuildinga “Po ribje”.

Izbirate lahko med programom na barki in programom s SUPi.

Teambuilding pri katerem se naloge za razvoj teama izvajajo na dveh ali treh ribiških čolnih. Skupine v različnih čolnih med seboj tekmujejo v izvajanju različnih skupinskih iger, ki so preoblečene v aktivnosti, ki se običajno izvajajo na ribiškem čolnu.

Predvidene so različne timske igre, ki prispevajo h krepitvi povezanosti med člani tima: v vsakem timu je nekdo zadolžen za navigacijo, drugi za pripravo navez, ključen je izbor pravega terena, odločiti se je potrebno o taktiki, ulov je potrebno varno spraviti ipd.

Trajanje programa:
6 ur ali kot 2 dnevna team building delavnica

Ciljna skupina:
podjetja, ki se ne bojijo vode

Primeren termin:
marec – november

Velikost skupine:
do 10 ljudi

Lokacija:
Slovenska obala ali Hrvaška Istra

Pogoj:
nakup ribiške dovolilnice

V nasprotju s teambuildingom BARKA »po ribje« je team building igra na SUP deski še toliko zahtevnejša, obenem pa tudi zelo zanimiva tehnika izvedbe, saj sta nalogam dodana še elementa ravnotežja in koordinacije.

Izvedba programa je primerna za skupinsko doživetje manjših skupin do 10 udeležencev. Skozi timske igre, ki so tematsko povezane z ribištvom, boste s sodelavci krepili odprtost komunikacije in ozavestili pomen soodvisnosti ter medsebojne spodbude. Predvsem pa jepomembno, da se pri tem s sodelavci zabavate. Izvajali bomo naloge iskanja hrane, raziskovanja terena, podstavljanje mreže, lov na »veliko ribo« ipd.

Trajanje programa:
6 ur ali kot 2 dnevna team building delavnica

Ciljna skupina:
podjetja, ki se ne bojijo vode

Primeren termin:
marec – november

Velikost skupine:
do 10 ljudi

Lokacija:
Slovenska obala ali Hrvaška Istra

Pogoj:
nakup ribiške dovolilnice

Kako poteka rezervacija Teambuildinga?

Najem vključuje samonapihljivo desko, veslo, polnilec za polnjenje baterije ter torbo.

Avtodom najem | modra kljukica izpolnite obrazec za povpraševanje 

Avtodom najem | modra kljukica na e-mail prejmete odgovor o možnosti organizacije teambuildinga

Avtodom najem | modra kljukica s plačilom akontacije potrdite rezervacijo najema RDD Air Venutre supa

Avtodom najem | modra kljukica na dogovorjen datum pridete dobre volje v polnem številu

Zakaj se odločiti za team bulding »po ribje« ?

Team bulding program »po ribje« je namenjen razvoju povezanost sodelavcev, pripadnosti istemu cilju in visoki morali na delu.

V nadaljevanju je izbor poglavitnih področij na katera se timbuilding »po ribje« osredotoča in temelji na štirih osnovnih konceptih »Fish« filozofije so:

1. ODPRTOST KOMUNIKACIJE:
Dobri teami komunicirajo. Vsak član teama se mora počutiti dovolj udobno, da lahko z ostalimi izmenjuje svoje izkušnje in mnenja. Vsak član teama mora biti tudi sposoben poslušati druge, spoštovati njihovo mnenje in sprejemati njihove ideje. Takšni medsebojni odnosi omogočajo dobrim teamom dosegati zastavljene cilje.

2. MEDSEBOJNA SPODBUDA IN SKUPNO DELO:
»Ko nekomu polepšate dan, ste dali posebno darilo, ki ga še dolgo ne bo pozabil.« Enako izkušnjo poskušajte prenesti v tim v katerem delujete. Člani tima morajo biti osredotočeni na to da delujejo z ostalimi sočlani, pri čemer jim morajo dati vedeti, da spoštujejo njihov prispevek k delu tima. Tako kot dobra komunikacija tudi dobro medsebojno sodelovanje in priznavanje pripomore k temu, da se povprečni timi razvijajo v izjemne.

3. SPOSOBNOST ZABAVE S SODELAVCI:
Zabava je eno od najmočnejših orožij, ki jih imajo uspešni timi. Predpogoj, da bi se pozitivni odnos do dela vrnil na delovno mesto je entuziazem zaposlenih glede dela ki ga opravljajo, projektov na katerih delajo in seveda teama v katerem delujejo. Entuziazem je nalezljiv, kar pomeni, da bodo entuziastični zaposleni ta odnos prenašali na sodelavce in celotno podjetje. Na koncu koncev je le odnos zaposlenih tisti, ki loči učinkovite in manj učinkovite zaposlene.

4. PRISOTNOST NA DELU:
Če posamezen član teama »ni pri stvari« in ni pri delu oz. nalogah za katere je tim zadolžen to vpliva na moralo in učinkovitost celotnega tima. Vsak član team buildinga ima svojo individualno in nepogrešljivo vlogo, zato v resnici velja, da je team močan toliko kot je močan njegov najšibkejši člen. Če posamezen član teama v katerem koli trenutku, ko ga team potrebuje ni prisoten je to lahko usodno doseganje ciljev celotnega tima. Zaradi tega se mora vsakdo, ki deluje v timu v vsakem trenutku zavedati teže in odgovornosti svoje vloge v timu. In verjemite, izkušnja je zelo močna ko je zaradi nezbranosti enega člana celotna ribiška bratovščina ob ulov.